Termeni și Condiții

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.rediscover-festival.ro

INTRODUCERE

Festivalul Evreiesc Rediscover este organizat de Municipiul Galați în cadrul proiectului REDISCOVER – Redescoperirea, expunerea şi exploatarea moştenirii evreieşti ascunse din Regiunea Dunării (REDISCOVER – Rediscover, expose and exploit the concealed Jewish heritage of the Danube Region). Prima ediție a Festivalului Evreiesc Rediscover se va desfășura online prin intermediul website-ului www.rediscover-festival.ro. Programul complet al evenimentelor este disponibil pe site-ul: www.rediscover-festival.ro.

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a website-ului www.rediscover-festival.ro de către potenţialii vizitatori. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Acest website este proprietatea Municipiului Galați, care deţine drepturi complete de autor și drepturi patrimoniale de autor asupra tuturor materialelor prezentate pe www.rediscover-festival.ro. Toate informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Municipiului Galați, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului, precum și secțiunea “Termeni și Condiții” în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.rediscover-festival.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Municipiul Galați. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Municipiului Galați.

Accesul și utilizarea paginii www.rediscover-festival.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil. Utilizatorii sunt obligați să respecte regulamentele pe care organizatorii festivalului le stabilesc în vederea unei bune desfășurări.

Informațiile prezente pe www.rediscover-festival.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.rediscover-festival.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.rediscover-festival.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Municipiului Galați.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor Festivalului Evreiesc Rediscover. Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul concursului disponibil pe site. Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon) și adresă de e-mail.

Orice persoană care vizitează site-ul www.rediscover-festival.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Municipiul Galați în vederea realizării concursului, tragerii la sorți și transmiterii premiilor.

Refuzul de a furniza datele personale obligatorii implică nerealizarea sau refuzul accesului la serviciul solicitat. Municipiul Galați va păstra confidenţialitatea acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați secțiunea Politica de Confidențialitate.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu directivele GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

COMUNICAREA CU VIZITATORII SITE-ULUI

Metodele prin care vizitatorii site-ului inițiază contactul cu noi sunt: adresă de e-mail, număr de telefon, formularele prezente pe site. Inițierea contactului de către d-voastră îl considerăm / reprezintă consimțământul d-voastră pentru a vi se răspunde înapoi, a vi se furniza informațiile, a primi detalii sau orice informație solicitată.